Drie stagiairs stellen zich voor

Gepubliceerd op 12 november 2021

Sinds deze week werken er drie stagiairs bij ons. Zij volgen alle drie de minor Geo Information aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In deze minor leren ze op verschillende manieren geodata te verzamelen, de toepasbaarheid ervan te beoordelen en ook om deze data zelf te analyseren en visualiseren. Hieronder lees je wat ze bij CAS gaan doen en stellen ze zich even voor.

Wat gaan de stagiairs bij CAS doen?
Anne en Nicole werken voor hun stageopdracht samen aan een nationale scan voor klimaatrisico’s binnen de vastgoedsector. En Manuka is bezig met het ontwikkelen van een interactieve kaart voor een groenmonitor-dashboard.

Anne stelt zich voor
Hoi, ik ben Anne Agterbos en ik zit in de laatste fase van mijn bachelor Internationale Ontwikkeling aan de Universiteit van Wageningen. In deze laatste fase volg ik een minor Geo Information aan de VU, waar we veel leren over GIS software. Via mijn minor kwam ik bij CAS terecht. Klimaatproblematiek interesseert me al sinds de middelbare school, en samen met mijn nieuwe interesse in GIS leek CAS mij een superleuke plek voor een stage.’ 

Nicole stelt zich voor
‘Ik ben Nicole Muiselaar, student Landscape and Environment Management aan Hogeschool Inholland in Delft. Maar nu volg ik de Geo Information minor aan de VU. Als onderdeel van de minor mogen we twee maanden stagelopen bij een bedrijf naar keuze. Mijn keuze viel op CAS omdat de focus van deze stichting goed aansluit bij mijn huidige kennis en interesses rond klimaat.’

Manuka stelt zich voor
‘Ik ben Manuka Khan en ik studeer Future Planet Studies aan de Universiteit van Amsterdam. In deze studie houd ik me bezig met problemen van de toekomst en dan vooral klimaatverandering. De Geo Information minor aan de VU maakte het mogelijk om een stageplek naar keuze te kiezen. Ik koos voor CAS omdat hun visie en projecten perfect aansluiten bij mijn interesses en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie.’ 

Welkom Manuka, Nicole en Anne! We wensen jullie veel plezier en succes met deze stage!

Partners